Nieuwe openingen voor de franchiseformule Midas

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Franchiseformule Midas was aanwezig op de laatste Franchising Belgium Day te Ekeren (Antwerpen).  De specialist in onderhoud en herstellingen van alle motorvoertuigen, opgericht in 1956 in de Verenigde Staten, kwam in 1975 naar België. Sindsdien is de franchiseformule aanwezig op 5 continenten met bijna 2.800 centra’s, waaronder 672 in Europa. In 2004 is Midas toegetreden tot de Franse groep Norauto, de Europese marktleider in de sector, die ook het franchisemerk Auto 5 omvat.

Midas franchising in België

De franchiseformule Midas heeft vandaag een netwerk van 42 garages in België waarvan 34 onder franchising en 8 als filialen. In oktober 2018 werd de garage in Sint-Genesius-Rode, onder leiding van franchisenemer Omar Sheriffy, volledig gemoderniseerd. Op 15 januari opende in Vlaams Brabant in Sint-Pieters-Leeuw een nieuwe garage onder leiding van franchisenemer Khalid Gadouche.

De franchiseformule Midas kondigt eveneens de opening aan op 1 april van de tweede franchisegarage van het jaar in Oost-Vlaanderen in Denderleeuw, onder leiding van Karl Joost.

Midas, lid van de Belgische Franchise Federatie

De franchiseformule Midas is al sinds jaren een effectieve lid van de Belgische Franchise Federatie, volgt de Europese Deontologische Erecode en streeft naar een evenwichtige en win-win relatie tussen franchisegever en franchisenemer. Voor meer informatie over het franchiseformule, klik hier.