Nieuwe leden voor de Belgische Franchise Federatie

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Belgische Franchise Federatie verwelkomde deze maand vier nieuwe leden.

Copper Branch, een Canadees fastfood-concept met 100% plantaardige producten, ontwikkelt zich in België via franchising en is nu starterlid bij de Belgische Franchise Federatie. Dit franchiseconcept ontwikkelt zich wereldwijd in sneltempo en is goed op weg om snel een global player in de fastfood-markt te worden. Meer info over hun franchiseconcept vindt u hier.

Tryba is een onbetwiste referentie in het ontwerp, de fabricate en installatie van kwaliteitsramen, -deuren en -rolluiken in PVC en aluminium. Deze franchiseformule telt meer dan 300 verkooppunten in Frankrijk. Tryba ontwikkelt zich nu ook via franchising in België en werd daarom juniorlid van de Belgische Franchise Federatie.

Advocatenkantoor contrast is een nieuw geassocieerd lid. contrast geeft onafhankelijk en gespecialiseerd mededingings-, Europees, vennootschaps- en ondernemingsrechtelijk advies aan cliënten en ondersteunt hen bij conflict management in deze domeinen. En ook GDPR Masters, specialist in het aanbieden van oplossingen en diensten inzake privacy en informatiebeveiliging om te voldoen aan de AVG-wetgeving, werd aanvaard als geassocieerd lid van de Belgische Franchise Federatie.