Nieuwe generatie Proxy Delhaize franchise voor Olen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 8 oktober 2015 opent Proxy Delhaize Olen (Koning Boudewaijnlaan 2) voor het eerst haar deuren voor het publiek.

“Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Olen. Met deze nieuwe winkel met 728 m² verkoop-oppervlakte, willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen franchisenemer Gert Aerts en gerant Wouter Aertgeerts. 
Gert Aerts is ook de eigenaar van AD Delhaize Herentals, en baadt met Proxy Delhaize Olen vandaag dus twee Delhaize winkels uit. Ons land beschikt vandaag over een sterk netwerk van 233 Proxy winkels. 
Proxy Delhaize Olen wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel creëert 10 nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegen Gert Aerts en Wouter Aertgeerts hier aan toe. 
De nieuwe Proxy Delhaize Olen is open van maandag tot en met zaterdag van 8u tot 19u.