Nieuwe franchisewinkel Spar Denderwindeke

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 19 november opende zelfstandig franchisenemer Kris Borloo de deuren van zijn nieuwe Spar-winkel van 780 m2.

De Spar franchisewinkel op de Edingensesteenweg is in Denderwindeke uitgegroeid tot een begrip. Al sinds 1991 is de winkel dé plaats waar trouwe buurtbewoners en passanten hun dagelijkse boodschappen doen. Na al die jaren werd het tijd om de winkel te verbouwen en groter te maken. Naar een geschikte locatie moest er niet lang gezocht worden. De nieuwe Spar franchisewinkel werd naast de oude gebouwd. 

Spar Denderwindeke

Nu er meer plaats is, zal ook het assortiment uitgebreid worden. Naast de verse producten blijft de bakkerij-afdeling het paradepaardje van de winkel. 

In de streek staat de franchisewinkel Spar Denderwindeke ook bekend om zijn ruime aanbod Oostenrijkse producten, een passie van franchisenemer Kris. Hij is kenner van verse en lokale Oostenrijkse producten die hij zijn klanten maar al te graag laat proeven. Zo vind je in het assortiment uitstekende Oostenrijkse sterkedrank, zuivelproducten en typisch Oostenrijkse charcuterie.

Het hele team van Spar Denderwindeke verhuist mee naar de nieuwe winkel. Het team zal worden uitgebreid en er zullen uiteindelijk 15 werknemers uit de streek aan de slag gaan in de nieuwe winkel.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Spar, klik hier.