Nieuwe franchisewinkel Carrefour Express in Oudenaarde

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op woensdag 29 juni opende een nieuwe Carrefour Express franchisewinkel de deuren in Oudenaarde. Deze franchisewinkel heeft verschillende missies. Zo biedt hij snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag aan, maar ook heel wat andere producten voor dagelijks gebruik. Een ruime keuze aan bereide gerechten of broodjes voor de lunch, of verse producten zoals groenten en fruit, brood, vlees of vis voor een verse maaltijd ’s avonds: Express biedt een ruim assortiment voeding, evenals een brede waaier aan andere basisproducten. En dit zowel van producten van het merk Carrefour als van nationale merken.

Op elk moment
Omdat we op elk moment van de dag verschillende dingen eten is de ruimte-indeling van de franchisewinkel georganiseerd in functie van die “consumptiemomenten”. Je vindt er alles voor een volwaardig ontbijt. Alle producten zijn “supervers en hapklaar”. Wat verder is de afdeling gezouten snacks/tapas voor heerlijke aperitiefjes met een toonbank “ontdek en geniet”. Wat verder, die van de zoete tussendoortjes en desserts voor “elk moment”. In de afdeling kant-en-klare maaltijden bezwijk je dan weer voor tal van makkelijke maaltijdtips… Het accent ligt op gezonde en verse voeding met een fruitpers, groenten en fruit, slaatjes…

Compleet basisassortiment
Zoals in alle Express franchisewinkels vind je in de nieuwe Express uiteraard ook een basisassortiment voor de dagelijkse boodschappen (verse beenhouwerij & gevogelte, vis, charcuterie, kaas, yoghurt, verse groenten en fruit, sauzen en specerijen, droge voeding, dranken, babyverzorging, schoonmaakproducten & wasmiddelen, parfumerie, afdeling dieren, tabak …). Daarnaast stelt de franchisewinkel ook verschillende faciliteiten voor zoals een fruitpers, gebraden kip aan het spit, de verkoop van i-Tunes & telefoonkaarten, kaartjes van De Lijn.

Express Oudenaarde (Diependaele 46)
De nieuwe franchisewinkel heeft een winkeloppervlakte van zo’n 310 m² en zal uitgebaat worden door franchisenemers Elke Van Damme en Pieter Muys. Ze zijn al zelfstandige ondernemers –franchisenemer- van een Express-winkel uit in Dendermonde, dus ze hebben al een mooie ervaring opgebouwd. De ruime openingsuren, van maandag tot zaterdag van 7.30 uur tot 20 uur, en op zon- en feestdagen van 8 tot 20 uur, zijn extra troeven van deze franchisewinkel.

Over Express :
Altijd een snelle oplossing naargelang jouw wensen. De 274 Express franchisewinkels stellen je, 7 dagen op 7, van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat, en ook op feestdagen, snelle, makkelijke en gevarieerde maaltijdoplossingen voor. De Express franchisewinkels passen hun aanbod aan de behoeften van de lokale klant aan en zijn volgens consumptiemomenten georganiseerd om het zo voor iedereen gemakkelijk te maken. De Express winkels maken deel uit van Carrefour België, één van de grootste distributeurs in België, dat ongeveer 11.500 medewerkers tewerkstelt.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven op de homepage van onze website.