Nieuwe franchisewinkel AD Delhaize Cadix te Antwerpen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 21 september 2017 opende de nieuwe AD Delhaize franchisewinkel Cadix in Antwerpen haar deuren voor de klanten. Met 1678 m² verkoopoppervlakte en 20 nieuwe jobs is de winkel de jongste telg van het AD Delhaize-netwerk, dat goed is voor meer dan 200 verkooppunten in België. Meer dan ooit legt Delhaize de focus op de innovatie en duurzaamheid waar de supermarktketen voor staat.

AD Delhaize franchisewinkel Cadix opende op 21 september 2017 voor het eerst haar deuren voor het publiek, waardoor de inwoners van Antwerpen en de omwonenden over een nieuwe buurtwinkel beschikken. Bert Lambregts en Mathieu Brolet zijn de franchisenemers, zelfstandige uitbaters van AD Delhaize Cadix.

Breed en innovatief assortiment

AD Delhaize Cadix zet, net als alle andere Delhaize-franchisewinkels, in op een breed en innovatief assortiment. Enerzijds is er een ruime keuze uit huismerken. Anderzijds is er een brede waaier aan nationale merken. Er blijft een focus op Belgische bevoorrading: 70% van het assortiment bij Delhaize is gemaakt in België.

De winkel werd gebouwd volgens het meest recente AD-franchiseconcept, dat vooral wordt gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen.

Samen naar een duurzame wereld

Duurzaam handelen blijft een van de belangrijkste peilers bij Delhaize, omdat de supermarktketen haar steentje wil bijdragen aan de levenskwaliteit van komende generaties. Zo zorgt de innovatieve natural branding op een aantal bioproducten al jaarlijks voor 13 ton minder verpakking.

Rasechte buurtwinkel

AD Delhaize Cadix wil zich als rasechte franchisewinkel in de eerste plaats integreren in de buurt. “De winkel creëert 20 nieuwe jobs, die we proberen lokaal in te vullen”, vertellen franchisenemers Bert Lambregts en Mathieu Brolet.