Nieuwe franchiseverkooppunten voor Domino’s Pizza in april!

Geplaatst door: Franchising Belgium

In januari opende het franchisenetwerk Domino’s Pizza zijn eerste verkooppunt van het jaar 2019 in Sint-Agatha-Berchem. Maar tijdens deze komende maand april breiden ze verder uit met de opening van vier nieuwe verkooppunten in Vlaanderen.

Een Domino’s Pizza franchiseverkooppunt in Sint-Pieters-Leeuw
Op 2 april wordt in Sint-Pieters-Leeuw een nieuwe Domino’s Pizza verkooppunt geopend. Deze zal  beheerd worden door de franchisenemer Tarik Ben Belgacem en beschikt 14 zitplaatsen op een oppervlakte van 20 m² voor consumptie ter plaatse.

Een Domino’s Pizza franchiseverkooppunt in Lommel
De tweede opening van april heeft plaats op 15 april in Lommel.  Dit verkooppunt staat onder leiding van de multi-franchisenemer Tarik Boumadiani die in december 2017 al een eerste franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza opende in Bilzen.

Een Domino’s Pizza franchiseverkooppunt in Tienen
De multi-franchisenemer Yassine Islam, die al de trotse eigenaar is van 4 Domino’s Pizza’s, heeft geen grenzen en zal op 24 april zijn vijfde franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza openen in Tienen. Een franchiseverkooppunt met twee verdiepingen met een ruimte van 84 m² met 44 zitplaatsen om ter plaatse te consumeren.

Een Domino’s Pizza franchiseverkooppunt in Schilde
Franchisenemer Mohammed Rashid, die reeds franchisenemer is van de vestiging in Mortsel, is de nieuwe uitbater van de franchisevestiging in Schilde die op 27 mei opent met een oppervlakte van 98 m² met 44 zitplaatsen.

Vele nieuwe franchisenemers van Domino’s Pizza zijn werknemers van een franchiseverkooppunt van Domino’s of franchisenemers van een of meer bestaande verkooppunten die, tevreden met hun resultaten, besluiten om opnieuw te investeren in andere gemeenten.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Domino’s Pizza, klik hier.