Nieuwe franchisenemers en totale renovatie voor Spar Runkst

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 11 mei heropent Spar Runkst na een grondige renovatie. De franchisewinkel werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten van Retail Partners Colruyt Group. De nieuwe zaakvoerders zijn franchisenemers de heer Skender Shala en mevrouw Arberie Pllana.

Van 100 naar 600 m²

De heer Skender hield meer dan zes jaar een kruidenierszaak, iets verderop. Zijn echtgenote Arberie werkte als verpleegkundige in het Jessa Ziekenhuis van Hasselt en stapt nu mee in Spar Runkst. “Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, was het nodig om te verhuizen naar een grotere locatie. De oppervlakte van onze vorige winkel bedroeg 100 m², terwijl we nu over zo’n 600 m² beschikken”, zegt franchisenemer Skender. “Door de jaren heen hebben we een goede band opgebouwd met onze klanten. We hopen dan ook dat ze op onze nieuwe locatie blijven langskomen voor hun dagelijkse boodschappen.”

Marktgevoel en nadruk op vers

De franchisewinkel Spar Runkst ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten. De versafdelingen zijn de speerpunten en creëren een marktgevoel. Het bestaande assortiment van Spar Runkst wordt uitgebreid met typische producten uit de Balkan, van tapas zoals olijven, worst en kazen tot speciale soorten thee en koffie. Franchisenemers Skender en Arberie hebben zelf dan ook Kosovaarse roots. Ook zoetigheden, verse kruiden, groenten en fruit behoren tot de specialiteiten. In de traiteurafdeling vinden klanten ook heel wat klassiekers. Skender werkte vroeger als kok en traiteur en wil het assortiment beetje bij beetje uitbreiden.

Over Spar

De Spar-franchisewinkels zijn gezellige buurtsupermarkten, uitgebaat door vakbekwame zelfstandige ondernemers, franchisenemers die met eigen accenten hun winkel uniek maken. Ze bevinden zich in dorps- of stadskernen en onderscheiden zich door hun verse producten, scherpe prijzen en de liefde voor lekker eten.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Spar, klik hier.