Nieuwe franchisenemer voor Anytime Fitness Benelux in de provincie Nederlands Limburg

Geplaatst door: Franchising Belgium

Tijdgebrek is een van de belangrijkste redenen om niet te gaan sporten. En als men al tijd heeft, is de sportschool niet geopend. Of zijn er geen groepslessen te volgen. De motivatie zakt in de schoenen. Men houdt het niet vol en haakt af. Met alle gezondheidsrisico’s van dien.

Anytime Fitness heft het excuus van ’tijdgebrek op. Defranchiseformule creëert een plek waar mensen van alle leeftijden zich thuis voelen. Ongeacht de conditie. Twee weken geleden opende de 25e club in de provincie Nederlands Limburg in Bunde. Maandag 17 oktober is Anytime Fitness Weert-Centrum operationeel.

Gemak dient de mens. Dat is het uitgangspunt van het franchise concept Anytime Fitness. Een sportclub dichtbij de klant en 24 uur per dag de mogelijkheid om te gaan sporten. Dat past helemaal bij de hedendaagse moderne levensstijl.

Succesformule

Anytime Fitness werkt met franchisenemers. Dus elke vestiging wordt gerund door een zelfstandige ondernemer. Die heeft zijn eigen vrijheid binnen de formule.In 2011 landde Anytime Fitness in de Benelux. Initiatiefnemer voor de komst van de grootste fitness franchise ter wereld – meer dan 3000 vestigingen wereldwijd – was ondernemer Petro Hameleers. Zijn ambities? Explosief gaan groeien. Met de grootste fitness franchise ter wereld.

“Mijn ambitie is om binnen tien jaar 250 Anytime Fitness clubs in de Benelux operationeel te hebben.” Zegt Petro. “Samen met mijn team op het hoofdkantoor en de bevlogenheid van de huidige franchisenemers zetten we iets moois neer. In Belgie zijn we nu ook actief.We naderen de opening van de 60e club in Nederland en België”, zo vervolgt hij zijn verhaal.

Voor meer informatie over deze franchiseformule klik hier.