Nieuwe Franchise Carrefour Express in Lange Lobroekstraat in Antwerpen

Geplaatst door: Franchising Belgium

In de Lange Lobroekstraat 134 in Antwerpen heeft zich een nieuwe Franchise Carrefour Express gevestigd. Deze buurtwinkel heeft verschillende missies. Zo biedt hij snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag aan, maar ook heel wat andere producten voor dagelijks gebruik. Een ruime keuze aan bereide gerechten of broodjes voor de lunch, of verse producten zoals groenten en fruit, brood, vlees of vis voor een verse maaltijd ’s avonds: de Express franchisewinkel biedt een ruim assortiment voeding, evenals een brede waaier aan andere basisproducten. En dit zowel van producten van het merk Carrefour als van nationale merken.

Carrefour_Express_LangeLobroekstraat

Op elk moment
Omdat we op elk moment van de dag verschillende dingen eten is de ruimte-indeling van de winkel georganiseerd in functie van die “consumptiemomenten”. Je vindt er alles voor een volwaardig ontbijt. Alle producten zijn “supervers en hapklaar”. Wat verder is de afdeling gezouten snacks/tapas voor heerlijkeaperitiefjes met een toonbank “ontdek en geniet”. Wat verder, die van de zoete tussendoortjes en desserts voor “elk moment”. In de afdeling kant-en-klare maaltijden bezwijk je dan weer voor tal van makkelijke maaltijdtips… Het accent ligt op gezonde en verse voeding met een fruitpers, groenten en fruit, slaatjes…

Compleet basisassortiment
Zoals in alle franchise Expresswinkels vind je in de nieuwe Express uiteraard ook een basisassortiment voor de dagelijkse boodschappen (verse beenhouwerij & gevogelte, vis, charcuterie, kaas, yoghurt, verse groenten en fruit, sauzen en specerijen, droge voeding, dranken, babyverzorging, schoonmaakproducten & wasmiddelen, parfumerie, afdeling dieren, tabak …). Daarnaast stelt de buurtwinkel ook verschillende faciliteiten voor zoals een fruitpers, de verkoop van i-Tunes & telefoonkaarten, kaartjes van De Lijn.

Express Antwerpen Lange Lobroekstraat
De franchisewinkel heeft een winkeloppervlakte van zo’n 100m² en zal uitgebaat worden door franchisenemer Hadi Ghorbanzadeh.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo in de carrousel “ Deze formules zoeken kandidaten om uit te breiden “ op de homepage.