Nieuwe fitness Franchiseformule in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Snap Fitness franchiseformule open in Herselt

Franchiseformule Snap Fitness heeft op 21 april een vestiging geopend in Herselt. Dit is de eerste Snap Fitness franchisevestiging in België. De voormalige BodyMove vestiging is in de afgelopen maanden aangepast aan het Snap Fitness franchiseconcept.

De club is 24 uur per dag geopend, 365 dagen per jaar en gevuld met de nieuwste apparatuur en technieken. Persoonlijk contact, goede begeleiding en veilig sporten staan hoog in het vaandel. Leden van de Snap Fitness franchiseformule kunnen naast de live lessen van de gediplomeerde instructeurs ook gebruik maken van virtuele lessen. Snap Fitness biedt haar leden flexibele abonnementen en upgrades die aangepast kunnen worden aan ieders wensen en via de Snap Fitness app wordt ieders trainingsschema en progressie bij gehouden. Daarnaast geeft de lidmaatschapspas toegang tot alle Snap Fitness franchisevestigingen wereldwijd.

Snap Fitness, een Amerikaanse fitness franchise

Snap Fitness is een Amerikaanse fitness franchise organisatie en sinds vorig jaar actief in de Benelux. Wereldwijd heeft de organisatie ruim 2000 fitnesscentra en 2 miljoen klanten. In Nederland heeft Snap Fitness twee goed draaiende clubs, in Den Bosch en Breda. Met de overname van BodyMove heeft het nu ook voet aan de grond gekregen in België. De andere voormalige BodyMove vestiging in Meerhout wordt op dit moment omgeturnd tot een Snap Fitness club, deze franchisevestiging zal op 19 mei a.s. officieel geopend worden.

De franchiseformule Snap Fitness heeft zich reeds bewezen als succesvol merk wereldwijd en helpt mensen om hun dagelijkse doelen qua gezondheid en levensstijl te bereiken. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs en maak gebruik van de openingsaanbieding.