Nieuwe Ceo van Ubiway Retail : Kris Van Strydonck

Geplaatst door: Franchising Belgium

Van Strydonck werd benoemd tot nieuwe Gedelegeerd Bestuurder van Ubiway Retail, een dochteronderneming van bpost. Hij volgt Benoît Dewaele op, CFO, die deze functie ad interim bekleedde.

Kris Van Strydonck gaat bpost-dochter leiden

Nieuwe organisatiestructuur

In juni 2018 presenteerde Ubiway Retail zijn nieuwe organisatiestructuur, met Benoît Dewaele als interim CEO en CFO, en Katleen Vanhaekendover, Jeroen Demeersseman en Tim Baert die de drie departementen leiden: Operations, Sales en Marketing.

De tijdelijke functie van Dewaele wordt nu overgenomen door Kris Van Strydonck, die voorheen deel uitmaakte van het managementteam van Delhaize, waar hij verantwoordelijk was voor de strategie, e-commerce en de ontwikkeling van het winkelnetwerk. Hij was ook verantwoordelijk voor het operationele beheer van het franchisenetwerk en de Luxemburgse activiteiten bij Delhaize.

Ubiway Retail vertrouwt op de ervaring en kennis van Van Strydonck om de toekomstige groei van haar franchisenetwerk te verzekeren. Het bedrijf, een dochteronderneming van bpost sinds december, telt vier concepten: Press Shop, Relay, Hubiz en Hello!, die in totaal 220 verkooppunten hebben, gelegen op strategische locaties zoals de Brusselse metro, stations en luchthavens. Het Hallo! concept met 4 verkooppunten wordt opgedoekt.

Voor meer informatie over de franchiseconcepten Press Shop en Relay, klik hier en voor Hubiz, klik hier.