Nieuwe centra voor het franchiseconcept Kids&Us!

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Spaanse franchiseformule Kids&Us is gespecialiseerd in het aanleren van talen op jonge leeftijd (Engels en Spaans) voor kinderen van 1 tot 18 jaar. Het werd 15 jaar geleden in Spanje opgericht door de taalkundige Natàlia Perarnau.

Kids&Us startte in september 2012 in België onder leiding van masterfranchisenemer Laurent Avella, met een eerste centrum in Sint-Pieters-Woluwe.

Intussen heeft het franchisenetwerk 15 vestigingen in ons land, waaronder 3 vestigingen in Stokkel, Sint-Pieters-Woluwe en Wemmel en 12 franchisecentra in Beaufays, Etterbeek, Gerpinnes, Namen, Nijvel, Ukkel, Waver, Waterloo en Waregem. Daarnaast zijn er ook 3 nieuwe vestigingen in Awans, Hannuit en Marche-en-Famenne die heel binnenkort hun deuren openen.


Het franchisecentrum in Awans

Begin september zal een nieuw franchisecentrum Kids&Us openen in Awans (Rue Chaussée 62) in de provincie Luik.

Dit nieuwe centrum, onder leiding van franchisenemer Tanguy Curvers (39), dat de derde week van september zijn deuren zal openen. Op 8 en 15 september organiseert hij alvast opendeurdagen.

Tanguy Curvers is afgestudeerd in hotelmanagement en heeft tien jaar ervaring in commerciële functies in de automobiel-, cosmetica- en kantoorartikelensector. Hij kijkt uit naar dit nieuwe avontuur met Kids&Us.


Het franchisecentrum in Hannuit

De nieuwe franchisenemer in het centrum van Hannuit, Delphine Didier (36), had nooit gedacht betrokken te zijn in de wereld van het leren van talen voor kinderen en jonge tieners.

Zij is namelijk doctor in de chemie en heeft al een indrukwekkende professionele carrière achter de rug in gerenommeerde bedrijven als AGC, McKinsey & Cpy en Lhoist. Maar ook Delphine werd verleid door het franchiseconcept van Kids&Us.

Op 8 september opent ze haar centrum in Hannuit met een opendeurdag, waarna de lessen beginnen in de derde week van september.

Het franchisecentrum van Marche-en-Famenne

Françoise Piron (40), franchisenemer van het Kids&Us-centrum in Namen, is zeer tevreden over de resultaten van haar eerste franchisecentrum dat in oktober 2014 zijn deuren heeft geopend. Daarom besloot zij ook een tweede centrum te openen in Marche-en-Famenne (Rue Béverée 7/2) in de provincie Luxemburg.

Op zaterdag 25 augustus wordt een opendeurdag georganiseerd, waar op dit moment al 75 studenten zijn ingeschreven. De opening vindt plaats aan het begin van het schooljaar.

Een wereldwijd groeiend franchisenetwerk

Vandaag is het franchisenetwerk van Kids&Us met 435 centra aanwezig in 8 landen (Spanje, Italië, België, Frankrijk, Japan, Tsjechië, Mexico en Marokko). In het schooljaar 2018-2019 zouden zo’n 137.000 leerlingen moeten verwelkomen.

Volgens de masterfranchisenemer Laurent Avella zal het Belgische franchisenetwerk dit nieuwe schooljaar meer dan 5.000 leerlingen tellen. Het succes blijft maar toenemen want nieuwe projecten zitten al in de pijplijn.

Het jaarlijkse Kids&Us Network-congres, dat in maart 2018 in Barcelona werd gehouden, bracht zo’n 1.700 mensen samen die betrokken zijn bij de organisatie van het merk en de 435 centra over de hele wereld.

Kid&Us lid van de Belgische Franchise Federatie

Kids&Us is een junior lid van de Belgische Franchise Federatie die de Europese deontologische erecode vertegenwoordigt en die bekend is voor zijn ethische en authentieke franchise.

Wilt u meer informatie over het franchiseconcept van Kids&Us, klik dan hier.