Nieuwe Carrefour Express franchisewinkel opent de deuren in Oudegem

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op dinsdag 8 november 2016 opende een nieuwe Carrefour Express franchisewinkel de deuren in Oudegem (Ouburg 42).Deze franchisewinkel heeft verschillende missies. Zo biedt hij snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag aan, maar ook heel wat andere producten voor dagelijks gebruik. Een ruime keuze aan bereide gerechten of broodjes voor de lunch, of verse producten zoals groenten en fruit, brood, vlees of vis voor een verse maaltijd ’s avonds: Express biedt een ruim assortiment voeding, evenals een brede waaier aan andere basisproducten. En dit zowel van producten van het merk Carrefour als van nationale merken.

Compleet basisassortiment
Zoals in alle Expresswinkels vind je in de nieuwe Expressuiteraard ook een basisassortiment voor de dagelijkse. Daarnaast stelt de buurtwinkel ook verschillende faciliteiten voor zoals een fruitpers, gebraden kip aan het spit en de verkoop van i-Tunes & telefoonkaarten.

Express Oudegem (Ouburg 42)
De winkel heeft een winkeloppervlakte van zo’n 220 m² en zal uitgebaat worden door franchisenemers John en Britt De Ridder (vader en dochter).

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Express klik hier.