Nieuwe Carrefour Express: Coghenlaan te Ukkel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de opening van de franchisewinkel in de maand juni in het Xavier De Buestraat in Ukkel, opende Carrefour Belgium eind juni nog een nieuwe Carrefour Express in de Coghenlaan in Ukkel. Met ook de opening van de nieuwe Carrefour Express in Oudenaarde is dit de 8ste nieuwe franchisewinkels sinds het begin van het jaar.

Zoals alle Carrefour Express-franchisewinkels stemt deze nieuwe winkel, in de Coghenlaan 1-3 in Ukkel gesitueerd, zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de bewoners uit de buurt.

Carrefour Express

De naam Carrefour Express zegt het al. In deze franchisewinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename omgeving kan doen. De winkel, die door franchisenemer Yakup AKAY wordt uitgebaat, biedt veel diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, ritkaarten van MIVB/De Lijn en bloemen.
Deze franchisewinkel heeft een oppervlakte van 110m² en klanten kunnen er dankzij de 2 kassa’s snel en vlot betalen. Met bus en tram in de omgeving is de winkel ideaal gelegen.

Als klap op de vuurpijl levert deze franchisewinkel ook aan huis.

Maximale beschikbaarheid

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een franchise buurtwinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de bewoners van de wijk aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express in de week, ’s avonds, op zon- en feestdagen rekenen.

Naast zijn brede assortiment (voeding en niet-voeding) zijn de ruime openingsuren dus een extra troef van deze winkel.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven op de homepage van onze website.