Nieuwe Brico in Beringen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Brico breidt verder uit in de provincie Limburg met de opening van zijn winkel in het nieuwe shopping center be-MINE Boulevard in Beringen (be-MINE 5). Dit is meteen de grootste Brico in Limburg. Hiermee telt Brico in Limburg een totaal van 10 winkels en een totaal in België van 131 winkels (exclusief Brico City en Brico Plan-It).

 
Op vrijdag 27 november opent deze nieuwe Brico-winkel zijn deuren voor het grote publiek. Met een totale verkoopoppervlakte van 4.600 m², inclusief 500 m² buitenruimte, wordt dit een van de grootste doe-het-zelfzaken in Limburg. De opening gaat gepaard met een interessante openingsactie (-15 % op alles of -20% op alles met de Brico Discount Club kaart op 27, 28 en 29 november en een welkomgeschenk voor elke klant*). De winkel is open op maandag van 12u30 tot 19u30, van dinsdag t.e.m. vrijdag van 8u30 tot 19u30 en op zaterdag van 8u30 tot 19u. En ook op zondag kunnen de klanten er terecht van 9u tot 12u30.
 
De winkel, die 17 medewerkers tewerkstelt, wordt beheerd door Sven en Debby Curinckx, die hiermee toe zijn aan hun tweede Bricowinkel in franchise. Sinds december 2013 zijn zij verantwoordelijk voor de Brico in Heusden, na een jarenlange carrière bij Akzo Nobel.
 
In de tuinafdeling van de Brico in Beringen kan de klant terecht voor alles wat nodig is om de tuin in te richten zoals hij dit wenst – inclusief meubels, tuinverlichting, plantjes, tuinmateriaal. Daarnaast vindt hij er ook alles gaande van sanitair met het huismerken Aquavive en Aquazuro, (ecologische) verven zoals het assortiment Perfection “Meerdere ondergronden”, decoratie, gereedschap, tot hout en nog zoveel meer. Ook worden diensten aangeboden zoals het verhuur van materiaal, het gratis verzagen van glas en hout, een verfmengmachine, de mogelijkheid tot levering aan huis, het dupliceren van nummerplaten, enz. Bovendien kunnen heel wat zaken aangekocht worden met eco-cheques.