Nieuwe AD Delhaize Lommel opent haar deuren

Geplaatst door: Franchising Belgium

Nieuwe generatie buurtwinkel voor Lommel

Na twee weken van vernieuwingswerken opent vandaag de nieuwe AD Delhaize Lommel haar deuren voor de klanten, dat in aanwezigheid van Peter Vanvelthoven, burgemeester van Lommel, Lionel Desclée, Senior Vice-President Affiliated Retail & Real Estate van Delhaize België, en Philippe en Frederic Hoeck, de zelfstandige uitbaters.

Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten.

AD_Delhaize_Lommel_Opening

AD Delhaize Lommel neemt zo de plaats in van de Delhaize supermarkt Lommel. De winkel werd volledig vernieuwd en de dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment in de versafdelingen werd ruim uitgebreid en vanaf nu zal AD Delhaize Lommel ook een bedieningstoog voor charcuterie en kazen hebben. In de totaal vernieuwde beenhouwerij zal de slager dagelijks zorgen voor een ruim assortiment in vers vlees.

De winkel is 7 dagen op 7 open, ook op zon- en feestdagen. Met andere woorden, in de nieuwe AD Delhaize Lommel staat de klant elke dag centraal.