Nieuws voor het franchisenetwerk Kids&Us in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Spaanse franchiseconcept Kids&Us is gespecialiseerd in het leren van talen (Engels en Spaans) aan kinderen van 1 jaar tot 18 jaar. Het franchisenetwerk werd 13 jaar geleden opgericht in Spanje door Natàlia Perarnau.

Kids&Us debuteerde in België in september 2012 met een eerste centrum, gelegen in de gemeente Sint-Pieters-Woluwe in de regio Brussel. Kids&Us heeft momenteel zes centra in ons land, waaronder één in Stockel, één in Wemmel en 4 franchise vestigingen in Waver, Waterloo, Ukkel en Namen.

Twee nieuwe franchisevestigingen in Beaufays en Waregem

De eerste deelname van het franchiseconcept Kids&Us aan de laatste beurs Franchising & Partnership te Brussel, heeft zijn vruchten afgeworpen voor de Belgische master-franchisenemer Laurent Avella.

Hij tekende twee nieuwe franchise-overeenkomsten na deze beurs waar het concept aanwezig op de stand van de Belgische Franchise Federatie was.

De franchisenemer van Beaufays
Begin september zal er een nieuwe franchisevestiging van Kids&US geopend worden te Beaufays (Plein Brouhxe 1C) in de provincie Luik. De laatste loodjes voor de inrichting werden gelegd en de eerste afspraken zijn meer dan veelbelovend.

Franchisenemer, Marina Soubry, is klaar voor dit nieuwe avontuur. Afgestudeerd aan de HEC Luik, had zij eerder een vermogensbeheerder functie bij financiële instellingen in België en Luxemburg.
Marina werd verleid door het franchiseconcept van Kids&Us tijdens haar bezoek aan de franchisebeurs en heeft sindsdien alles ingezet om het franchiseconcept succesvol te laten ontwikkelen in Beaufays (Facebook-pagina, artikelen in de lokale pers, etc.) .

De franchisenemer van Waregem
De nieuwe franchisenemer van Kids&Us van Waregem in West-Vlaanderen, tekende ook de franchise-overeenkomst na het ontdekken van het concept tijdens op de beurs Franchising & Partnership. Net als de franchisenemer van Beaufays, en afgestudeerd in bedrijfskunde, werkte zij ook in de financiële sector.

De opening van deze vestiging van Waregem is gepland voor september van volgend jaar. Dit is de tweede centrum van het franchiseconcept Kids&Us in Vlaanderen na die van Wemmel in Vlaams-Brabant.

Een eerste centrum “Tweens & Teens” in Stokkel

Begin september, zal er een nieuw centrum “Tweens & Teens” komen te Stockel.

Dit centrum weerspiegelt de wens van Kids&Us om haar studenten, tieners, verder te begeleiden bij het natuurlijk blijven leren van Engels door middel van een stimulerende, innovatieve, koele en unieke methode.

Een wereldwijd franchisenetwerk
Het franchisenetwerk Kids&Us is momenteel aanwezig in 9 landen (Spanje, Italië, België, Frankrijk, Andorra, Portugal, Tsjechië, Mexico en Marokko) met 300 centra dat bijna 100.000 studenten kan opvangen.

Belgisch netwerk, met de master-franchisenemer Laurent Avella, zal meer dan 2.000 studenten kunnen ontvangen voor het nieuwe schooljaar. Een goede vooruitgang!

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven op de homepage van onze website.