Nieuw op Franchisingbelgium; Ubiway Retail!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Ubiway Retail is het bedrijf achter 4 sterke ketens in pers, retail en convience: Press Shop, Relay, Hubiz en Hello! Ubiway Retail is een nieuwe adverteerder op Franchisingbelgium omdat zij hun concepten Press Shop, Relay, Hubiz willen uitbreiden via franchising en kandidaten zoeken die met hen in zee willen gaan.

De Press Shop-winkels verkopen naast pers, rookwaren, snoepgoed en Nationale Loterij ook geschenken, telefoonaccessoires, gadgets, papierwaren en een uitgebreid assortiment voorverpakte voeding en bevinden zich in de dorps- of stadskern, langs de weg, shoppingcentra, ziekenhuizen, internationale instellingen…

Relay is een internationaal winkelconcept met een duidelijke focus op news & convenience. Je vindt de winkels in luchthavens, trein- en metrostations. Hubiz richt zich nog meer dan Press Shop en Relay op mensen die onderweg zijn. Tegelijk vind je er alles wat je als pendelaar nodig hebt.

Klik hier voor meer informatie over het franchiseconcept van Press Shop, Relay en voor meer informatie over het concept Hubiz, klik hier.