Monizze en Synergee, nieuwe geassocieerde leden van de Belgische Franchise Federatie.

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Belgische Franchise Federatie is verheugd om twee nieuwe geassocieerde leden te verwelkomen, namelijk Monizze en Synergee.

Geassocieerde leden zijn alle natuurlijke- en rechtspersonen die interesse vertonen voor de franchisewereld en die de Federatie bijstaan om de Europese Deontologische Erecode toe te passen.

Monizze

De onderneming Monizze, opgericht in 2011, ontwikkelt eenvoudige en efficiënte elektronische oplossingen voor betaalkaarten. Monizze beschikt over licenties in België die toestaan om maaltijdcheques en eco-cheques in elektronische vorm uit te schrijven.

Monizze behoort sinds januari 2015 tot de Franse coöperatieve groep Up en is actief in 17 landen in Europa, Noord-Afrika en Zuid-Amerika. Enkele klanten zijn Colruyt, Keytrade, Telenet, Galloo en Bosal.

Monizze heeft de prijs van HR Exellence Awards 2016 “Best Employee Benefits Company” ontvangen.

Synergee

De onderneming Synergee is de Europese leider voor cloudoplossingen voor het besturen en animeren van franchiseverkooppunten en commerciële netwerken.

Synergee is ontstaan in december 2016 in vereniging met de Franse onderneming AGT (gespecialiseerd in SaaS oplossingen voor franchisenetwerken en coöperatieven) en de Belgische onderneming Retail Drive, leverancier van SaaS-oplossingen voor het technische, vastgoed- en juridische beheer in de retail.