Mobalpa opent komende weken vier vestigingen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Mobalpa, de Franse specialist in keukens, by Deal Top”> badkamers en dressings, opent de komende weken liefst vier nieuwe franchisevestigingen in ons land. Ook in zijn thuisland timmert de interieurspecialist flink aan de weg.

 
Op naar de 20 vestigingen in ons land
De Franse binnenhuisinrichter Mobalpa schakelt een versnelling hoger in ons land. Aan de vooravond van Batibouw kondigt de Belgische franchisegever de opening aan van liefst vier nieuwe vestigingen: te beginnen volgende week in Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem) en Wautersbrakel (Waals-Brabant), vervolgens in Lovenjoel (bij Leuven) en tot by Deal Top”> slot begin maart in het Limburgse Sint-Truiden.
 

Mobalpa, dat in 1948 werd opgericht in de Franse Alpen, is al sinds 1985 in ons land actief en telt hier vandaag 15 vestigingen (waarvan twee in franchise). Het bedrijf evolueerde van keukenontwerper tot referentiespeler in de markt van de totaalinrichting sinds het in 1993 zijn eerste badkamerlijn lanceerde en in 1997 ook begon met maatwerk (dressings e.d.).
 
Mobalpa realiseerde in 2015 een omzet van om en bij de 450 miljoen euro met zo’n 270 vestigingen, voornamelijk in Frankrijk. In zijn thuisland wil de groep dit jaar nog eens 18 extra verkooppunten openen, waardoor de kaap van de 300 winkels in zicht komt.
Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo in de carrousel “ Deze formules zoeken kandidaten om uit te breiden “ op de homepage