Mobalpa ontwikkelt zich in een gestaagd tempo

Geplaatst door: Franchising Belgium

Mobalpa, deel van de groep Fournier, werd opgericht in 1948 en is een marktleider op gebied van keukens en huisraad. Met haar jaarlijkse productie van 600.000 meubels en 60.000 keukens en met haar 350 winkels over heel de wereld, geeft Mobalpa de toon aan in Frankrijk, maar ook in de rest van Europa. In België is het netwerk, dat ondertussen bijna 20 winkels telt, stevig aan het groeien.

Om die groei te ondersteunen zoekt Mobalpa naar ondernemers met ervaring, die zich het concept eigen kunnen maken en het kunnen ontwikkelen in een exclusief marktgebied. Het merk zal aanwezig zijn tijdens de Franchising Day, op 25 oktober in het Cercle du Lac business center in Louvain-la-Neuve, om er alle geïnteresseerde kandidaten te ontmoeten.Mobalpa aanwezig in de hele wereld

Met haar aanwezigheid in verschillende landen, zoals China, Libanon, Rusland en Nieuw-Caledonië, biedt het bedrijf mooie kansen aan ondernemers, handelaars en ervaren managers in België. Die kunnen zich het concept eigen maken, om het vervolgens te ontwikkelen in een exclusief marktgebied.  Managers bij Mobalpa nemen verschillende rollen op zich: ze functioneren tegelijkertijd als bedrijfsleider, winkelverantwoordelijke, teambegeleider, vaklui-coördinator, manager, organisator én als communicatieverantwoordelijke.

De begeleiding van Mobalpa als franchisegever

Dankzij 70 jaar ervaring in het vakgebied, kan Mobalpa alle nodige hulp en assistentie bieden aan haar franchisenemers, van in de projectfase tot het dagelijkse bestuur van de winkel. Ze beschikken over de bekendheid en de knowhow van de Fourniergroep, en over een opleidingsprogramma om de nodige vaardigheden aan te leren voor het vak. Bovendien biedt Mobalpa steun bij marketing en reclame, aangepast aan het nationaal en het lokaal niveau. Franchisenemers van Mobalpa hebben toegang tot een beproefd verkoopproces, klantenbestanden en managementtips. Ten slotte kan Mobalpa nog rekenen op begeleiding door een Belgisch communicatiebureau en een ontwikkelingsteam dat zich toespitst op België.

Ontmoet Mobalpa tijdens de Franchising Day op 25 oktober

Wil je graag een face-to-face gesprek met één van onze specialisten voor persoonlijk advies over de franchise? Aarzel niet om op 25 oktober naar de Franchising Day te komen in het Cercle du Lac business center in Louvain-la-Neuve. Het evenement is volledig gratis.

Wilt u intussen meer weten over het franchiseconcept van Mobalpa, klik dan hier.