Mobalpa ontwikkelt haar franchise concept

Geplaatst door: Franchising Belgium

Mobalpa, belangrijke speler in de woninginrichting, van oorsprong uit Frankrijk, wil zich als franchisegever installeren in Europa, vooral in België en het Verenigd Koninkrijk.
Na 70 jaar ervaring heeft het Franse merk dat een unieke expertise in de keuken, badkamer en bergruimte heeft en een unieke expertise in de distributie, gekozen om haar buitenlandse netwerk uit te breiden door het implementeren van een nieuwe generatie van franchise-winkels.

In België heeft Mobalpa sinds begin dit jaar twee nieuwe franchisewinkels geopend. In het Verenigd Koninkrijk breidde het netwerk vorig jaar uit met 3 nieuwe franchise-winkels, allen gelegen rond Londen.
Deze franchisewinkels kennen allen schitterende start.

Om als een goede franchisegever erkend te worden heeft Mobalpa zich in beide landen aangesloten tot de Franchise Federaties.

In België werd Mobalpa door de Belgische Franchise Federatie erkend als een franchiseconcept dat zich op een dynamische en evenwichtige wijze ontplooit en de Deontologische Europese Erecode van Franchising naleeft.

De Belgische Franchise Federatie streeft naar een kwaliteitslabel dat de authentieke en ethische franchise promoot en wil dus een garantie van geloofwaardigheid zijn t.o.v. de overheid, franchisegevers, franchisenemers en potentiële franchisenemers. Het is ook een blijk van vertrouwen voor de consument.
In het Verenigd Koninkrijk, heeft het prestigieuze British Franchise Association (BFA) Mobalpa eveneens gecertificeerd als geassocieerd lid.

Om toekomstige franchisenemers aan te werven heeft Mobalpa deelgenomen aan verschillende franchisebeurzen: deze in Brussel op 16 en 17 maart, in februari in het Verenigd Koninkrijk aan de beurs Franchise Exel in Londen en in Londen Olympia op 11 en 12 maart (leden van de British Franchise Association). Voor alle beurzen was de balans zeer positief met veel contacten en de groeiende interesse van investeerders in het franchiseconcept van het Franse merk.
En ten slotte was ook de Franse speler in de wooninrichting aanwezig op de grootste Europese beurs ‘Franchise Expo’ in Parijs van 20 tot 23 maart.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven “ op de homepage van onze website.