Mobalpa neemt deel aan de Franchising Belgium Day in Luik

Geplaatst door: Franchising Belgium

Mobalpa is al meer dan 40 jaar aanwezig in België en beschouwt ons land, samen met Spanje, als belangrijkste markt voor zijn verdere ontwikkeling en groei. Het Franse merk is daarom op zoek naar kandidaten om in België franchiseverkooppunten te openen.

Om dit te realiseren, neemt Mobalpa op 10 oktober deel aan de Franchising Belgium Day in Luik. Dé uitgelezen kans om Mobalpa ontwikkelingsteam te ontmoeten.

Mobalpa, begeleiding op elk moment

Wie een franchisewinkel opent met Mobalpa, profiteert van een uitgebreide ondersteuning van bij de start van het project tot de dagelijkse werking van de winkel. Vanaf het begin van de samenwerking verzekert het merk een volledige opvolging gaande van de opmaak van een bedrijfsplan, de zoektocht naar een geschikte locatie, de inrichting van de winkel, de werving en opleiding van het team, de levering van een trendy en kwaliteitsvol product, jaarlijkse commerciële acties tot de ondersteuning bij het dagelijks beheer.

Met dit totaalpakket kan elke ondernemer in volle vertrouwen starten, ondersteund door de knowhow van een gerenommeerd merk dat reeds 70 jaar bestaat in Frankrijk en door zijn expertise tot de Europese leiders behoort.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Mobalpa, klik hier.