Mobalpa neemt deel aan de beurs Franchising & Partnership in Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op maandag 27 en dinsdag 28 maart zal Mobalpa, het Franse merk van keukens, badkamers en opbergruimtes, aanwezig zijn op de beurs “Franchising en Partnership” te Brussel. Deze aanwezigheid is een logisch gevolg van het engagement dat Mobalpa sinds enkele jaren op de Belgische markt heeft genomen.

In 2016 sloeg Mobalpa een nieuwe richting in. Het was in België reeds aanwezig met een 20-tal winkels, maar voegde daar toen twee franchising-winkels aan toe (te St-Stevens-Woluwe en Wauthier-Braine), die snel een groot succes werden. Dit model volgend wil het merk zijn aanwezigheid in België versterken en op termijn 35 winkelpunten uitbouwen. Heel wat activiteiten zijn dus verder te ontwikkelen in verschillende geografische zones.

Vanuit deze optiek is Franchising en Partnership een belangrijk moment van afspraak voor toekomstige ondernemers, die hun eigen onderneming op willen starten, en daarbij willen genieten van de knowhow en kwaliteit van een gerenommeerd “100-jarig” merk. Het is een uitgelezen kans voor Mobalpa om zijn concept en vakkennis te presenteren, maar vooral ook om de grote ondersteuningsmogelijkheden in de kijker te zetten; onder meer op het vlak van de oprichting en van de ondersteuning van het dagelijkse beheer. Opleiding, communicatie, informatica-tools, beheer, rekrutering … voor elk van deze uitdagingen heeft Mobalpa specifieke oplossingen en een permanent advies. Zo heeft de ondernemer meteen de sleutel tot succes in handen.

De beurs Franchising & Partnership vindt plaats in Tour & Taxis te Brussel, op maandag 27 maart 2017 van 12u00 tot 20u30 en dinsdag 28 maart 2017 van 10u00 tot 17u00. Mobalpa verwelkomt u op de stand I8-J7.

Voor meer informatie over het franchiseconcept Mobalpa, klik hier.