MOBALPA 2020: NIEUWE COLLECTIE, NIEUWE TRENDS!

Geplaatst door: Franchising Belgium

De consument van vandaag evolueert. Hij is steeds beter geïnformeerd, wordt steeds mobieler en vraagt steeds meer individuele service. Het franchisenetwerk Mobalpa is het dan ook aan zichzelf verplicht om met deze evolutie mee te gaan, en zelfs voorloper te worden bij zijn klanten. Het merk laat zich inspireren door trends die de consument van vandaag aanspreken en de klant van morgen verleiden, zodat hij het merk al in gedachten heeft zodra zijn plannen concreet worden. Het franchiseconcept Mobalpa is elegant en apart, persoonlijk en modern tegelijk. Het streeft ernaar om in de wereld van inrichting op maat het meest trendy merk te worden en een beleving te creëren, zo gewaardeerd te worden dat aankopen vanzelf volgen.

De nieuwe collectie van het franchisenetwerk Mobalpa kadert in de verregaande inspanningen die het merk levert. De premium ervaring die Mobalpa zijn klanten wil laten beleven moet ook concreet voelbaar zijn in wat het aanbiedt. Een Mobalpa-product moet deze identiteit in één oogopslag overbrengen.

DE COLLECTIE 2020: VAN NATURE TRENDY

Trendy betekent bijzonder, opmerkelijk en zelfs uitzonderlijk… Dat vereist veel aandacht voor esthetiek en gebruikscomfort, zodat verfijnd en functioneel hand in hand gaan. Het franchisenetwerk Mobalpa heeft al sinds 1948 oog voor detail. En het is precies met bepaalde details dat je het verschil maakt. De nieuwe collectie weerspiegelt deze strategie.

Voor 2020 stelt Mobalpa een nieuwe collectie voor in vier sferen: Esthète, Epure, Nature Brute en Ressource. Deze vier nieuwe sferen baden in het licht en lopen door in het salon of naar buiten toe, omdat ze zo luchtig en ongedwongen zijn. Men vindt er makkelijk z’n weg, en dat zonder verlies van functionaliteit! Bij Mobalpa zijn er oneindig veel combinaties en configuraties, maar toch werd hier gekozen voor grote opbergvolumes en een uitgesproken grafische identiteit.

Resoluut trendy collecties brengen een veelvoud aan nieuwe inrichtingsmogelijkheden naar de keuken, voor een zachte, warme en levendige sfeer.

Bij deze nieuwe collectie horen ook een nieuwe catalogus en een uitgebreide website.

Ontdek alle details over het nieuwe viertal hier: https://www.mobalpa.be/fr/notre-nouvelle-collection-de-cuisines

Voor meer informatie over het franchisenetwerk Mobalpa, klik hier.