Mini McDonald’s restaurant in Lier voor elfjarige fan

Geplaatst door: Franchising Belgium

Een jonge fan uit Lier werd vorige vrijdag door het franchisenetwerk McDonald’s België verrast met een eigen mini McDonald’s restaurant. Dries Avonds (11) stuurde een een tekening naar de hoofdzetel met daarin de uitdrukkelijke vraag: ‘Ik hou heel veel van McDonald’s. Wanneer komt er een in Lier?’. Het franchisenetwerk McDonald’s besloot Dries z’n droom te verwezenlijken en verraste hem met een eigen McDonald’s restaurant op de Grote Markt van Lier.

Op de Grote Markt doemde vorige week een kleine McDonald’s op. Een verrassing voor Dries. Een jonge fan die zo graag een McDonald’s restaurant in zijn thuisstad wou, dat hij er een tekening over maakte en opstuurde. McDonald’s België besloot daarop de droom van Dries te verwezenlijken. “Toen we de tekening van Dries op kantoor ontvingen, met gedetailleerde info zoals de openingsuren en zelfs een bon voor gratis frietjes, waren we zo gecharmeerd dat we alles in het werk hebben gesteld om de droom van deze superfan te verwezenlijken. De glimlach op zijn gezicht, daar krijg je het warm van en daar doen we het voor!”, zegt Kristel Muls, Communicatiedirecteur McDonald’s België.

Mini-restaurant

De franchiseformule McDonald’s bracht zodoende met de hulp van de Burgemeester Frank Boogaerts, Schepen van Lokale Economie en Evenementen Rik Verwaest, en medewerkers, een verplaatsbaar mini-restaurant naar Lier. Een primeur voor ons land. Het jonge kereltje kon zijn ogen niet geloven. Als kers op de taart mocht Dries het mini-restaurant ook plechtig openen, waarna hij samen met zijn ouders mocht aanschuiven voor een lekkere burger. De opvallende McDonald’s op de Grote Markt kon op heel wat kijklustigen rekenen. Ook zij werden getrakteerd op lekkere McNuggets.