Meer dan 30 Delhaize franchisewinkels Shop&Go 24/7 open

Geplaatst door: Franchising Belgium

Shop&Go, de “kleinste” franchiseformule van Delhaize biedt sinds kort een extra service aan die tegemoet komt aan een alsmaar stijgende vraag van haar klanten : verse producten van Delhaize die beschikbaar zijn op elk moment van de dag en de nacht. Vandaar dat nu al meer dan 30 Shop&Go’s 24 uur op 24 open zijn voor de klanten.

32 Shop&Go’s – dat is het exact aantal Delhaize Shop&Go’s dat zijn deuren dag en nacht openhoudt voor haar klanten. De reden daarvoor is eenvoudig – doordat meer mensen op andere dan de klassieke werkuren aan het werk zijn, is er meer en meer vraag naar winkels die vroeger en later open zijn. En nog belangrijker – deze klanten zijn op zoek naar verse producten zoals groenten en fruit, brood, vlees,vis,…

De 152 Shop&Go’s in België en Luxemburg hebben al de ruimste openingsuren (de meerderheid zijn van 6 u ’s morgens tot 22 ’s avonds geopend) en dit 7 dagen op 7. Nu wordt dat dus nog iets ruimer. Elk van de zelfstandige uitbaters heeft zelf gekozen voor deze ruimere openingsuren en dit op basis van hun locatie en de stijgende vraag van de klanten zelf.

De Shop&Go winkelformule van Delhaize is aan een stijle opmars bezig. Dat valt te verklaren door de  stijgende vraag naar buurtwinkels, zoals kleine winkels langs autosnelwegen, in stadscentra en in trein- of metrostations. De Delhaize Shop & Go franchisewinkel is vooral gericht op klanten die onderweg snel kant-en-klare producten willen meenemen of ter plaatse iets willen eten. Daarnaast vind je er basisproducten uit de versafdeling en de afdeling kruidenierswaren, zoals fruit, melk, pasta, ontbijtproducten enz. Het aanbod omvat ongeveer 2.000 producten, waarvan 600 verse producten. Delhaize garandeert zijn klanten ook op elk moment van de dag vers brood. Al de broden worden namelijk ter plaatse gebakken.

Delhaize zal dit jaar nog 6 nieuwe Shop&Go’s openen.