McGregor keert terug met zes winkels in Nederland en België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Modemerk McGregor keer terug in het straatbeeld in België en Nederland. Het modelabel opent in het najaar zes winkels in beide landen.

“Zichtbaar en met overtuiging”

De nieuwe vestigingen van McGregor komen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Antwerpen en Knokke. De eerste drie daarvan komen in eigen beheer, de overige zullen uitgebaat worden door franchisenemers. Alle openingen zijn voorzien voor de periode van half september tot half oktober.

“We wilden per se zichtbaar en met overtuiging terug naar de markt: met winkels op belangrijke locaties”, zegt Coen Gehring, commercieel directeur bij McGregor. “In Amsterdam hebben we de fantastische hoeklocatie Willems Parkweg – Van Baerlestraat kunnen bemachtigen. In Den Haag de winkel van Michael Kors in de Hoogstraat en in Rotterdam de winkel van Armani Jeans in de Karel Doormanstraat. Het had niet beter gekund, eigenlijk.”

Eind vorig jaar kondigde het failliete McGregor al aan dat het dit jaar een comeback zou maken zowel online als in de winkelstraten. De webshop is intussen al meer dan een maand operationeel en Gehring is tevreden over de respons van de klanten: “Het lijkt erop dat een loyale groep consumenten ons al goed weet te vinden. We hopen dat we met deze winkels de directe interactie met die loyale klantenkring kunnen verstevigen en uitbouwen. Hiermee voltooien we de cirkel van onze omnichannel-aanpak.”

Bron: RetalDetail