McDonald’s opent nieuw franchise restaurant in hartje Antwerpen

Geplaatst door: Franchising Belgium

McDonald’s België opent op 17 december de deuren van een nieuw franchise restaurant in Antwerpen voor het grote publiek. In de voormiddag krijgt de pers de gelegenheid om in avant-première een kijkje te nemen in deze nieuwe McDonald’s en eveneens de keuken te bezoeken. Het nieuwe franchise restaurant is gelegen aan het Metro Station Meir ter hoogte van huisnummer 40.

Dit nieuwe McDonald’s franchise restaurant pakt uit met een paar sterke troeven: het is gelegen in een authentiek, historisch pand, het heeft een unieke locatie, heel wat nieuwe jobs en enkele opmerkelijke, duurzame initiatieven.
Het McDonald’s team staat te popelen om jullie te ontvangen. Zij worden de weken naar aanloop van de opening klaargestoomd dankzij opleidingen en krijgen nadien nog verdere opleidingen in het restaurant zelf.
Antwerpenaar Peter Verhelst is franchisenemer van dit nieuwe restaurant en nodigt u van harte uit om vanaf 17 december het restaurant te komen ontdekken. Peter is reeds franchisenemer van de Antwerpse McDonald’s restaurants op de Keyserlei, Groenplaats en Teniersplaats. Daarnaast is hij ook franchisenemer van de McDonald’s restaurants in Puurs, Aartselaar, Burcht en Sint-Niklaas.