Lunch Garden opent restaurant in het nieuwe Mechelse ziekenhuis AZ Sint-Maarten

Geplaatst door: Franchising Belgium

AZ Sint-Maarten en de franchiseformule Lunch Garden hebben de handen in elkaar geslagen. De bezoekerscafetaria annex broodjeszaak in het nieuwe Mechelse AZ Sint-Maartenziekenhuis, dat eind 2018 haar deuren opent, zal door het franchisenetwerk Lunch Garden uitgebaat worden.

De drijfveer achter de samenwerking moet gezocht worden in een gedeelde filosofie: zowel AZ Sint-Maarten en Lunch Garden willen de klant centraal stellen. En, zo klinkt het aan beide kanten: “die verwacht alleen het allerbeste op het vlak van dienstverlening. Ook in een ziekenhuis.”

Zoals in elk Lunch Garden-restaurant zijn kwaliteit, gezondheid en betaalbaarheid de sleutelwoorden. Bezoekers, patiënten maar evengoed geïnteresseerde medewerkers zullen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan lekkere maaltijden. Naast de Belgische klassiekers zullen ook salades en pasta-, wok- en grillgerechten op de menukaart staan. Er is bovendien keuze uit zes meeneemschotels, die na een ziekenhuisbezoek makkelijk opgehaald kunnen worden. Voor de medewerkers van het ziekenhuis zal er een apart personeelsrestaurant zijn, uitgebaat door de centrale voedingsdienst van de vzw Emmaüs / AZ Sint-Maarten.

Beide partijen tonen zich verheugd over de samenwerking. Jan Ennekens, algemeen directeur van AZ Sint-Maarten: “wij kiezen er bewust voor de dienstverlening in het nieuwe ziekenhuis een commerciële invulling te geven en willen de klanten de beste voorziening kunnen aanbieden. Dat ook Lunch Garden de klant en zijn verwachtingen vooropstelt, is doorslaggevend geweest in onze keuze voor dit partnerschap”.

Voor Lunch Garden kadert deze samenwerking binnen een bredere vernieuwingsstrategie. Ceo Annick Van Overstraeten: “Als restaurantketen staan wij erg dicht bij de Belgische klant en volgen wij de tendensen op de markt van nabij op. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar mogelijkheden om te vernieuwen en te moderniseren, teneinde nóg beter tegemoet te komen aan de noden van de klant. De samenwerking met AZ Sint-Maarten kadert binnen deze ambitie en kan een voorbeeld voor de toekomst toe worden.