Luc Deraedt nieuwe partner FranchiseFormules Adviestak

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Adviestak van FranchiseFormules.NL heeft onlangs weer een nieuwe partner aangesloten voor België: dhr. Luc Deraedt. Daarmee versterkt het ondernemersverband haar activiteiten en dienstverlening in ons buurland, waar eerder ook de bekende franchise expert Pierre Vancrutsen zich al aansloot bij de samenwerking.

Luc Deraedt (°1964) runt vanuit Moorsele een selectie- en rekruteringskantoor voor commerciële profielen onder de merknamen JongeRaven en SterkeRaven. Luc is Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA Antwerpen) en bewandelde een professioneel parcours langs een aantal gerenommeerde bedrijven uit diverse sectoren. Trading manager, business development manager, commercieel directeur, technisch commercieel directeur waren de functietitels die daarbij zijn businesskaartjes sierden.

Gedurende de laatste twaalf jaar was hij rechtstreeks betrokken bij twee franchise-organisaties met Belgische roots. Eerst bij de gevestigde waarde Colora van verfproducent BOSS paints, gevolgd door een startup onder zijn vleugels van Battery Street voor de importeur/groothandel Battery Supplies.

Luc houdt van het internationale karakter van ondernemen en beschikt dan ook over een uitgebreide talenkennis. Hij is vertrouwd met alle facetten van het zakendoen en meer specifiek ook het franchisemodel, en hij is ervan overtuigd dat elke business per definitie een “people business” is: de mensen maken het verschil. Een commerciële strategie staat of valt bij de kwaliteit van de mensen die ze moeten uitvoeren.

De juiste mensen aan boord (kunnen) halen is plezant en dus maakte Luc er zijn job van. Samen met zijn partner gaat hij elke dag opnieuw voor de perfecte match. De zelfstandige ondernemer (in spé) die zich de gepaste franchiseformule zoekt, is bij hem aan het goede adres. En andersom, de formule die zich de gepaste franchisenemer(s) zoekt, heeft aan Luc de perfecte sparringpartner.

Met de uitgave van een eerste titel “De Werk-Wijze(R)” schreef Luc zijn visie uit vanuit het thema solliciteren, in breed perspectief bekeken, vanuit een ruim HR denkkader, met zowel advies voor sollicitant als werkgever.

Binnen de FranchiseFormules Adviestak zal Luc in België ondernemers begeleiden en adviseren bij alle facetten op het gebied van franchising.

Bron: franchiseformules.nl