Luc Bodenghien & Co, nieuw geassocieerd lid van de BFF

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Belgische Franchise Federatie heeft er een nieuw geassocieerd lid bij, namelijk het expert-boekhouding kantoor Luc Bodenghien & Co.

Luc Bodenghien &Co is niet alleen expert in boekhouding en maar tevens gespecialiseerd sinds 10 jaar in het domein van franchising. Zij bieden ook hulp bij de analyse van de marktstudie, de realisatie van het financieel plan, bijstand bij het verkrijgen van beleggingskrediet en eventuele subsidies, de oprichting van het bedrijf, boekhouding en belastingopsporing.

Luc Bodenghien & Co en zijn medewerkers bieden hun diensten aan specifiek aan franchisenetwerken; zowel aan franchisegevers als aan kandidaat franchisenemers.

De accountant kan in dit geval de consultant, de vertrouwde en de rechtsman van de franchisenemer worden om hem te begeleiden bij het beheer en de ontwikkeling van zijn activa, naast de boekhoudkundige aspecten, financieel monitoring en fiscale optimalisatie.

Als geassocieerd lid van de Belgische Franchise Federatie (BFF) waarderen zij ook de Europese deontologische Erecode van Franchising.

U kan dit experten bureau is ook aanwezig op Franchising Belgium Day op volgende donderdag 19 oktober, waar u al uw vragen aan hen kunt stellen.