Lidmaatschap BFF versterkt Attentia’s rol in het ondersteunen van franchisenemers

Geplaatst door: Franchising Belgium

Attentia is zowel Sociaal Secretariaat als Externe Dienst voor Preventie & Bescherming, met grondige kennis van de franchisesector. Het biedt expertise en support aan om van franchisenemers ook succesvolle werkgevers te maken. Dankzij het lidmaatschap van de BFF zal Attentia nu nog beter de vinger aan de pols kunnen houden van de uitdagingen waar franchisenemers voor staan. 

‘Feeling good works great’

De klantenbeheerders bij Attentia weten dat franchisenemers een pak uitdagingen staan. Om ondernemers te ondersteunen, biedt Attentia producten en diensten aan op het vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being

Deze gecombineerde aanpak levert bredere inzichten voor een geïntegreerd HR- en Well-beingbeleid dat het geluk van medewerkers en dus het succes van de zaak bewerkstelligt. De slogan van Attentia is niet voor niets: Feeling good works great. 

Naadloze integratie met Shyfter

Attentia biedt slimme tools om tal van administratieve taken efficiënter en geautomatiseerd te laten verlopen. Specifiek voor de retail- en horecasector is er bovendien een naadloze integratie tussen de loonmotor van Attentia en de planningstool Shyfter. Dit zorgt voor een zorgeloze verwerking van de payroll én de planning. 

Voor meer info neem contact met ons op.