Leonidas vernieuwd enkele franchisewinkels tijdens de zomermaanden

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Brusselse chocolademaker Leonidas heeft zich tijdens deze zomermaanden druk ingezet. Het bewijs hiervan zijn drie heropeningen in de loop van de maand juli, waarbij enkele franchisewinkels volgens het laatste winkelconcept werden gerenoveerd.

Leonidas-franchise op de Grote Markt van Doornik

Het Leonidas franchiseverkooppunt op de Grote Markt van Doornik werd overgenomen door de franchisenemer Gaston Groeneveld die reeds sinds 2017 franchisenemer is bij Leonidas in het verkooppunt van Ronse.

Deze franchisewinkel heropende half juli na een volledige renovatie volgens het nieuwste concept van Leonidas.

Het franchiseverkooppunt van Leonidas in Boussu 

De Leonidas-franchisewinkel in Boussu in de Nieuwstraat 1, die wordt uitgebaat door franchisenemer Rocco Elia en heropende ook half juli na een verbouwing volgens het nieuwste concept van Leonidas.

De franchisewinkel Leonidas te Pommerloch

Op enkele kilometers van de Belgische grens is het Luxemburgse franchiseverkooppunt van Leonidas in het Knauf Shopping Center in Pommerloch in de maand juli omgebouwd volgens het nieuwe concept.

Het verkooppunt staat onder leiding van Jean-Guy Degey, een multi-franchisenemer die nog twee verkooppunten uitbaat in het Knauf winkelcentrum in Huldange en in Belval. Jean-Guy Degey is tevens franchisenemers van andere franchiseformules, namelijk van Twice As Nice en La Chaise Longue,