Le Pain Quotidien sluit zich aan bij de BFF

Geplaatst door: Franchising Belgium

Le Pain Quotidien, opgericht in 1990, wil zich meer en meer ontwikkelen via franchising in België.

Als vroeger lid van de raad van Bestuur voor de franchiseformule Quick is dit een terug keer voor Annick Van Overstraete naar de BFF. Annick, CEO van Le Pain Quotidien, is overtuigd van de toegevoegde waarde die de BFF biedt.

De BFF staat voornamelijk in voor het promoten en het verdedigen van het business model van franchising. Heel recentelijk heeft het Executief Comité van de BFF extra inspanningen geleverd om de overheid bewust te maken van kwesties die een impact kunnen hebben op franchisenetwerken, zoals de energiecrisis en de laatste wetsvoorstellen die zijn opgedoken in gevolge van de overgang van de Delhaize-winkels in franchising.

Door zich aan te sluiten bij de FBF verbindt Le Pain Quotidien zich ertoe de Europese Deontologische Erecode na te leven en te streven naar een win-win relatie met zijn franchisepartners.

De Belgische Franchise Federatie en haar leden zijn verheugd Le Pain Quotidien als lid te mogen verwelkomen en wensen hun veel succes met de verdere ontwikkeling van hun concept in België.