Laatste nieuws van de franchiseketen Heytens

Geplaatst door: Franchising Belgium

De ontwikkeling in franchise doet het goed bij Heytens, de Belgische specialist in raambekleding. Het netwerk heeft op dit moment 80 winkels, waarvan  50 winkels  franchisenemers  zijn.  Vorig jaar scoorde het netwerk een record met 30 winkels te hebben omgevormd tot franchisewinkels.

Ook in 2015, werden er in totaal 28 winkels gerenoveerd en dit jaar zullen er naar verwachting nog meer dan 30 renovaties gebeuren.

In België is het bedrijf op zoek naar nieuwe kleinere winkels (80 m²) in de stadscentra van Antwerpen, Gent en ook in Nijvel, Kuurne, Overijse en Boncelles. Onlangs werd er al een huurovereenkomst getekend voor een nieuwe franchise winkel in Marche-en-Famenne in de provincie Luxemburg.

In het Groothertogdom Luxemburg, waar Heytens twee winkels heeft, één in Strassen en één in Howald aan de rand van de stad, willen ze deze verplaatsen naar het stadcentrum en zijn ze tevens op zoek naar een master-franchisenemer.

In Frankrijk, streeft Heytens naar de opening van  10 nieuwe franchisewinkels en overweegt ook de sluiting van grotere winkels die niet meer overeenkomen met het nieuwe concept van de formule.

Tenslotte is Heytens ook nog op zoek naar master franchisenemers voor Nederland en Duitsland om de formule internationaal te ontwikkelen. Een drukke agenda dus!

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven “ op de homepage van onze website.