Kom op 6 maart naar de rondetafel “Starten met franchising” in Brugge

Geplaatst door: Franchising Belgium

“Starten met franchising”, het rondetafelgesprek voor kandidaat-franchisenemers

Tijdens Franchising Belgium Day in Brugge, die plaatsvindt nu dinsdag 6 maart, organiseren we een rondetafelgesprek dat een aantal franchisenemers en -gevers aan het woord laat over het thema “Starten met franchising”.
De franchisenemers van verschillende franchisenetwerken zullen hun ervaringen delen over de meest belangrijke momenten van hun loopbaan als franchisenemer, waarbij de opstart uiteraard cruciaal is.

Franchisegevers getuigen over de ontwikkeling van hun concept, over hun keuze voor het businessmodel van franchising om een netwerk op te bouwen met zelfstandige partners, die willen delen in het succes van de formule.

Dit rondetafelgesprek is een ideale plaats voor kandidaat-franchisenemers die de moeilijkheden, maar ook de tips willen kennen van franchisenemers die erin slaagden een gezonde en succesvolle onderneming in franchising op te starten.

De lancering van een franchiseverkooppunt kan een moeilijk moment zijn en begrijpen hoe anderen het aanpakten helpt om zelfverzekerd de uitdaging aan te gaan!

Kom op 6 maart om 14u en volg deze rondetafel tijdens Franchising Belgium Day in het Concertgebouw te Brugge. Schrijf u gratis in via deze link!