Kids & Us, een ambitieuse franchiseformule!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Laurent Avella, de masterfranchise van Kids & Us België die gespecialiseerd is in het vroegtijdig leren van talen (Engels en Spaans) aan kinderen vanaf 1 jaar tot en met tieners van 18 jaar, was aanwezig op de beurs Franchising & Partnership 2017.

Tijdens de beurs vertoonden kandidaten franchisenemers een bijzondere interesse voor deze franchiseformule.

Twee nieuwe openingen van het franchiseconcept in 2016

Vorig jaar, sloot de master franchise meneer Avella twee franchisecontracten af dankzij de aanwezigheid van de franchiseformule aan de editie 2016 van de beurs Franchising & Partnership. Het eerste contract was voor Beaufays in de provincie Luik en het tweede contract was voor Waregem in Oost-Vlaanderen.

De franchisenemer voor Beaufays, Marina Soubry, die haar centrum vorig jaar in september opende heeft een onverwacht succes gekend met een merkwaardige start van meer dan 220 kinderen.

In Waregem opende de tweede vestiging van de franchiseformule in Vlaanderen zijn deuren in september 2017 onder leiding van franchisenemer Cathie Vandecasteele.

Twee nieuwe vestigingen voor het franchiseconcept Kids & Us in 2017!

Ook dit jaar blijft Kids & Us verder uitbreiden met de openingen van twee nieuwe franchisecentra, één in Brussel en een ander in Nijvel.

Vincent Lebbe, de eerste mannelijke franchisenemer van het franchisenetwerk, uit het bankwezen, opent zijn centrum in Graystraat 44 te Etterbeek in de loop van de maand september.

De franchisenemer van Nijvel, Jessica Yernaux, daarentegen komt uit de marketing sector en opent haar centrum ook in september 2017 in het centrum van Nijvel.

Kids & Us, lid van de Belgische Franchise Federatie

Kids & Us kwam aan in België in september 2012, ze openden hun eerste centrum in Sint-Pieters-Woluwe. Kids & Us telt vandaag 11 centra in het land, waarvan 8 franchisenemers.

Kids & Us is junior lid van de Belgische Franchise Federatie, leeft de Europese Deontologische Erecode inzake franchising na waardoor deze franchiseformule word erkend als een ethisch en authentiek franchise dat zich  in een evenwichtige win-win relatie ontwikkeld.

Indien u meer informatie wenst over de franchiseformule Kids & Us, klik hier.