Kennismakingsdagen om Carrefour Express en Carrefour Market te ontdekken

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour organiseert kennismakingsdagen om hun franchiseconcepten Carrefour Express en Carrefour Market te promoten.

Carrefour is een belangrijke speler in de detailhandel in heel België. Met hun franchiseformules (Carrefour Express en Carrefour Market) bieden zij antwoorden om aan de verwachtingen van alle klanten te voldoen.

Carrefour is de eerste en enige distributeur die de klant op elk moment van zijn levensweg begeleidt. Dit geldt ook voor hun franchise-partners in hun project en onderneming.

Vanwege de groei binnen Carrefour België organiseren ze in de loop van de komende weken kennismakingsdagen. Indien u wilt weten wat het partnership van Market en Express inhoudt en wilt u meer uitleg over het traject, mogelijkheden en verwachtingen, kom dan naar de kennismakingsdagen om meer te weten over hun bewezen concept , op 26 en 27 September in Carrefour Market te Mol van 10 tot 19u, Statiestraat 53A, of op 03 en 04 Oktober in Carrefour Hyper Brugge B-Park van 10 tot 19u, Blankenbergse Steenweg 420/002

Voor meer info over het profiel van hun franchisenemers en de voorwaarden om franchisenemer te worden van Express, klik hier, en van Carrefour Market, klik hier en neem rechtstreeks contact met hen op!