Jaarlijks Event van het franchisenetwerk Anytime Fitness wederom groot succes

Geplaatst door: Franchising Belgium

Mede-oprichter Dave Mortensen tijdens event: “De expansie in de Benelux is erg indrukwekkend.”

Ruim 200 mensen met een paars hart – franchisenemers, hun teamleden, leveranciers en het team van het hoofdkantoor – kwamen samen op 31 mei en 1 juni in Eindhoven voor de jaarlijkse conferentie van het ftanchisenetwerkAnytime Fitness Benelux. Twee dagen vol inspiratie, educatie, gezelligheid, netwerken en bijpraten. De vierde editie alweer. Deze editie stond in het teken van de rol die technologie nu in en de (nabije) toekomst speelt. Zo werd door Dave Mortensen de lancering van de geavanceerde Anytime Fitness & Workouts app aangekondigd. 

De samenwerking met Petro Hameleers en zijn team is een gouden greep
Dave Mortensen: “De markt in Nederland en Belgie is er een met geweldige mensen. Petro kent die markt als geen ander, met bijna 30 jaar ervaring als fitnessondernemer. Hij en zijn team kennen de cultuur en de fitnessbranche. We trekken samen met hem op om hier ons businessmodel uit te voeren. Hij is een sterke ondernemer die weet wat de markt nodig heeft. Hij biedt dat dan ook. De expansie in de Benelux is erg indrukwekkend.”

Een conferentie vol hoogtepunten
Aan top van de hoogtepunten staat de introductie van de geavanceerde Anytime Fitness & Workouts app. Samen met dé expert op het gebied van deze technologie, de Amerikaan Craig Schlossberg, werden de aanwezigen betoverd met hoe deze technologie de gehele formule wereldwijd verder brengt in hun missie ‘de wereld meer zelfvertrouwen geven’.

Maar er was meer…

Klaar voor de toekomst
Richard van Hooijdonk beet de spits af en kreeg de volle aandacht van de aanwezigen. Hij sprak over de toekomst, de rol die technologie nu speelt en gaat spelen. En hoe je hier als bedrijf in mee moet. Wetende dat het franchisenetwerk Anytime Fitness als sterk merk steeds bezig is met het verbeteren van haar business model, waren de aanwezigen er gerust op dat de formule klaar is voor de toekomst. Dat werd door de sessie met Schlossberg en Mortensen verder bevestigd.

Mortensen sprak verder nog over de fitness-industrie, de wereldwijde gezondheidstrend en zijn kijk op het gebruik van technologie in de branche. En hij belichtte de groei en groeiplannen van het franchisenetwerk Anytime Fitness wereldwijd.

Ook Data, Business Intelligence en Artificial Intelligence kwamen aan bod, evenals hoe de franchiserelatie goed te houden. Net als in ieder huwelijk is er namelijk wederzijds aandacht nodig. Door experts van DELOITTE en door wetenschapper Evelien Croonen werden deze onderwerpen belicht.

Anytime Fitness Awards
In de avonduren werden diverse Awards uitgereikt: Franchisenemer van het jaar, Club van het jaar, Trainer van het jaar, Lid van het jaar en een Inspiration Award. Mooie verhalen, unieke verhalen. Inspirerend en emotioneel.

Over Anytime Fitness
Anytime Fitness opende haar deuren in 2002 in Minnesota (VS). Op 30 mei 2018 bestond de keten officieel 16 jaar. Sindsdien is het uitgegroeid tot de grootste fitness-franchiseketen ter wereld. Al dertig jaar zijn Dave Mortensen en Chuck Runyon businesspartners. De drive van weleer is er onverminderd. “We willen met onze clubs de angst wegnemen die er bij veel consumenten bestaat. Sportscholen komen soms nogal intimiderend over. Daarnaast vormen kosten een drempel voor mensen, en ook daarin zijn wij vriendelijk.” Met die 24/7 toegankelijkheid, de vriendelijke uitstraling en de persoonlijke dienstverlening van een betrokken franchisenemer en zijn deskundige personeel maakt Anytime Fitness het verschil in de lokale ‘community’.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Anytime Fitness, klik hier.