Ixina keert terug naar Ukkel met een nieuwe franchiseverkooppunt

Geplaatst door: Franchising Belgium

Er komt weldra een nieuwe franchiseverkooppunt van Ixina in de gemeente Ukkel in Brussel, waar ze enkele jaren geleden een winkel had op de Alsembergsesteenweg, die werd gesloten omwille het einde van het huurcontract.

De franchisenemers van dit verkooppunt verhuisden vervolgens naar Elsene, een eerste winkel in het centrum van Brussel, een eerste en unieke locatie, aangezien de meeste winkels van Ixina zich in peri-urbane winkelgebieden bevinden, dicht bij belangrijke wegen.

In augustus 2016 werd dit franchiseverkooppunt overgenomen door Patrick Pierret, een nieuwe franchisenemer, wel bekend met het franchisenetwerk Ixina waar hij meer dan 7 jaar als Network Coach werkte.

De nieuwe franchise van Ukkel

Op 24 januari 2019 wordt Patrick Pierret een multi-franchisenemer van Ixina door de opening van zijn tweede franchiseverkooppunt van 275 m² aan de Vivier d’Oie in Ukkel. De nieuwe winkel zal beschikken over een showroom met 9 keukens en zal worden beheerd door een manager die wordt bijgestaan door twee verkopers.

Het netwerk van Ixina in België

Het franchisenetwerk van Ixina, leider in zijn sector in België, zal na de opening van het Ukkelse verkooppunt 56 winkels omvatten, allen uitgebaat in franchising en verspreid over het hele land

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Ixina of franchisenemer te worden, klik hier.