ixina breidt uit met een 55ste vestiging in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 18 februari opent het franchisenetwerk ixina haar 55ste winkel in België. In het West-Vlaamse Waregem is de gloednieuwe showroom voortaan te bezichtigen!

ixina Waregem

Het team

De nieuwe showroom komt onder leiding te staan van franchisenemer Eric Vollekindt en zijn partner Eva Segers. Na haar ervaring als netwerk coach bij ixina is deze winkel een nieuwe uitdaging waar Eva helemaal haar zinnen op heeft gezet samen met Eric!

Met zijn 18 jaar ervaring in de keukensector, zal de nieuwe franchisenemer Eric het dagelijks reilen en zeilen van de winkel onder zijn hoede nemen, vergezeld door Karen Martens en Sander Debruyne. Dit topteam staat alvast te popelen om de toekomstige klanten hun keukendromen waar te maken. 

ixina

De nieuwe showroom

De franchisewinkel ixina Waregem pakt het groot aan! Met een winkeloppervlak van 650m2 heeft de nieuwe showroom plaats voor maar liefst 16 keukens, stuk voor stuk door ixina ontworpen. Elke keukenliefhebber zal er zijn keukendromen kunnen waarmaken.

De showroom is bovendien gelegen in een bekende handelszone in de regio, dus ook de bereikbaarheid is een echt pluspunt.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij ixina, klik hier.