Hoe je franchiseproject financieren?

Geplaatst door: Franchising Belgium

In het kader van het evenement Franchising Belgium Day dat zal doorgaan in Brussel op 19 oktober, stellen we u een aantal conferenties voor over financieringen. Een ervan gaat over crowdfunding en de mogelijkheden voor franchising een tweede gaat over hoe je financiering te verkrijgen.

Vragen over financieringen staan centraal wanneer we in franchising willen ontwikkelen. Vandaag de dag bestaan er een aantal oplossingen die het verkrijgen van een financiering eenvoudiger en efficiënter maken.

Een van die nieuwe mogelijkheden is crowdfunding dat toelaat een activiteit te laten financieren door meerdere personen die uiteenlopende bedragen investeren, vaak met de tussenkomst van online platformen. Deze nieuwe methode van financieren bewees haar waarde al binnen de artistieke- en evenementenwereld en is vandaag een onbetwistbaar middel om start-ups en technologische innovaties te financieren.

Jan van den Bergh van ING en Marc God van Fit20 stellen u tijdens de conferentie om 15u30 deze nieuwe financieringsmethode voor. Ze leggen uit hoe deze aan te passen aan franchising en wat de voor- en nadelen zijn ten opzichte van een klassiek bankkrediet.

Hoe een financiering verkrijgen?

Een project in franchising financieren is niet altijd even evident. Alle investeerders moeten overtuigd zijn, uw bankier dus ook.

Tijdens deze conferentie leggen Sébastien De Launois van ING en Michel Englebert van UCM u uit hoe uw bankier te overtuigen, welke argumenten naar voren te schuiven, hoe zichzelf voor te stellen evenals uw project en de haalbaarheid daarvan.

Deze conferentie om 17u00 is een niet te missen opportuniteit om deze aspecten aan te kaarten met professionals die u raad kunnen geven om uw kans op een financiering , op de beste manier en met de beste partners, te vergroten door een goede indruk te maken bij het allereerste contact.

Niet te missen dus indien u kandidaat franchisenemer bent op zoek naar een financiering of indien u interesse heeft in deze onderwerpen!

Kom naar deze conferenties tijdens de Franchising Belgium Day, The Egg, Brussel.
Om gratis toegang te krijgen tot het event kan u zich inschrijven met de code FBE2800, via deze link.