Heytens opent in het centrum van Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 4 februari 2021 opende het franchisenetwerk Heytens, dat gespecialiseerd is in raambekleding en gordijnen, zijn eerste Belgische winkel in het centrum van de Brusselse agglomeratie Elsene (Waterloolaanweg 480).

Heytens franchisewinkel Elsene

Dit nieuwe Heytens-winkelconcept van 70 m² is een voorbeeld van de nieuwe strategische positionering van Heytens, in tegenstelling met de grotere Heytens verkooppunten die meestal aan invalswegen gelegen zijn.

De eerste winkelformule in stadscentra werd in 2020 in Frankrijk gelanceerd in Rennes. Heytens wil deze binnenstadsformule snel uitbreiden en deze zal ook weldra in Antwerpen te vinden zijn.

De klanten zullen nog steeds een selectie van producten in de winkel kunnen ontdekken, maar de co-creatie van jaloezieën en gordijnen staat nu centraal in de bezorgdheid van het bedrijf, dat elk van zijn klanten een speciaal moment wil bieden op afspraak in de winkel of bij hen thuis.

Inrichtingsadvies, opmeting en plaatsing maken deel uit van de gepersonaliseerde begeleiding aan huis dat her franchisenetwerk Heytens aanbiedt.

Een muti-franchisenemer expert op het gebied

Heytens Pierre Mertens

Pierre Mertens, uitbater van deze winkel, is sinds 4 jaar franchisenemer van Heytens en een expert met meer dan 20 jaar ervaring in raamdecoratie.

Met zijn nieuwe winkel wordt Pierre een multifranchisenemer van Heytens, want hij is ook de trotse eigenaar van de Heytens franchisewinkel in Vlaams-Brabant.

Indien u meer informatie wenst over Heytens en zijn franchiseconcept, klik hier.