Het programma van Franchising Belgium Day – 25 oktober, Louvain-La-Neuve

Geplaatst door: Franchising Belgium

Tijdens Franchising Belgium Day, die zal doorgaan op donderdag 25 oktober te Louvain-La-Neuve, vinden meerdere conferenties plaats die elk een verschillend aspect van franchising aankaarten.

Een eerste conferentie, om 14u, gaat over financiering. ING nodigt u uit om deel te nemen aan de conferentie “Maximaliseer uw financieringskansen”. Hoe overtuigt u uw bankier? U moet praten over uzelf, uw project en de levensvatbaarheid ervan. Het is een heleboel!

Een tweede conferentie is een rondetafelgesprek dat een aantal franchisenemers aan het woord laat over het thema “Starten met franchising”.
De franchisenemers van verschillende franchisenetwerken zullen hun ervaringen delen over de belangrijkste momenten van hun loopbaan als franchisenemer: de opstart.

Dit rondetafelgesprek is een ideale plaats voor kandidaat-franchisenemers die de moeilijkheden, maar ook de tips willen kennen van franchisenemers die erin slaagden een gezonde en succesvolle onderneming in franchising op te starten.

Nadien volgt “Experts aan het woord”. Hebt u concrete vragen? Een boekhouder, een jurist, een bankier en een expert in franchising geven u graag antwoord.

Kom op 25 oktober naar deze conferenties tijdens Franchising Belgium Day in Louvain-la-Neuve (Cercle du Lac). Schrijf u hier in voor een gratis toegang.