Het franchiseverkooppunt van Carrefour Market in Wevelgem verhuist naar nieuw pand

Geplaatst door: Franchising Belgium

In 2017 opende Carrefour een tiental nieuwe Market franchisesupermarkten, waarvan 3 nieuwe (Riemst, Vorst Laakdal et Waregem), een overname van 6 winkels en projecten van Ahold-Delhaize (Berendrecht, Lokeren, Ledeberg, Eeklo, Boortmeerbeek et Lille) en opende de groep Mestdagh er 2 onder hetzelfde enseigne (Libramont et La Monnaie). Dit jaar openden al nieuwe Carrefour Market-franchisesupermarkten de deuren in Anderlecht en in Willebroek. In totaal wilt Carrefour dit jaar een tiental Market-franchisesupermarkten openen. 

De Carrefour Market in Wevelgem neemt vanaf 25 april 2018 een nieuw pand in op een fantastische locatie, deKortrijksestraat 305. De franchisenemers waren namelijk op zoek naar een groter, nieuw pand met meer parkeergelegenheid en heel wat passage. De huidige winkel (op de Kortrijksestraat 27-29) zal de deuren sluiten op 21 april 2018. 

Winkelen in alle comfort 
De klanten van de vernieuwde Market van Wevelgem kunnen terecht in zo’n 1.320 m² winkeloppervlakte, waar plaats is voor brede gangen voor een groot winkelcomfort. De nieuwe supermarkt is hiermee ruim 400m2 groter dan op de oude locatie. 

Een trendy assortiment 
Het nieuwe winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan Bio, versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wilt gunnen. 

Eethoek 
De winkel voorziet ook een eethoek voor de vele automobilisten en passanten die er onder meer een vers belegd broodje en/of een dessert willen eten terwijl ze er eventueel ook de krant lezen.   

Het nieuwe pand is uitgerust met een grote parking, met zo’n100 parkeerplaatsen die ter beschikking staan van de klanten. In de toekomst zal er ook een Carrefour Drive-afhaalpuntvoorzien worden, net als de bestelling en afhaling van de Simply You Box. 

De supermarkt wordt ook op de nieuwe locatie uitgebaat door franchisenemers Frédéric Lemaire en Pascal Vanhonsebrouck. 

Voor bijkomende informatie over het franchiseconcept van Carrefour market, klik hier