Het franchisenetwerk Vanden Borre Kitchen in volle expansie

Geplaatst door: Franchising Belgium

In oktober 2016 ontstond een nieuw franchiseformule, Vanden Borre Kitchen, in de Belgische keukenwereld. Een eerste pilootwinkel opende in Drogenbos, Vlaams-Brabant.

Twee jaar later breidde Vanden Borre Kitchen in 2018 verder uit met de opening van nieuwe franchisewinkels in Oostakker en Aartselaar. Vanden Borre Kitchen maakt deel uit van de FDB Group, die ook het franchisenetwerk van Ixina ontwikkelt.

Een nieuwe Vanden Borre franchiseverkooppunt in Maldegem

In september opende de familie De Tandt, vader Jean-Claude (56), zijn dochter Heleen (28) en zijn zoon Jan (26), een nieuwe Vanden Borre Kitchen franchisewinkel in Maldegem.

 

Vader en zoon installeerden al geruime tijd talrijke keukens voor de Ixina-winkels in Oudenaarde en Kuurne. In juni 2016 stapten zij in de franchisewereld en openden hun eerste Ixina franchisewinkel in Maldegem.

De nieuwe franchisewinkel Vanden Borre Kitchen met een oppervlakte van 425 m², met 9 keukens in de showroom, is de vierde in dit nieuwe netwerk.

Een Vanden Borre Kitchen franchisewinkel in Froyennes

Op 4 oktober laatstleden werd een nieuwe franchise Vanden Borre KItchen geopend in de gemeente Froyennes.

Deze nieuwe winkel met een oppervlakte van 500 m² en een showroom met 11 open keukens, staat onder leiding van de franchisenemer Sophie Lecocq. Zij staat niet aan het begin in de wereld van de keuken, want zij is al bijna 22 jaar een franchisenemer van het franchisenetwerk Ixina met een winkel in Doornik.

Het franchisenetwerk van Vanden Borre Kitchen rust niet op zijn lauweren en kondigt in november al de opening van een zesde winkel aan in Jemappes.

De franchiseformule Vanden Borre Kitchen, exposant op Franchising Belgium Day op 25 oktober 2018

De franchiseformule Vanden Borre Kitchen zal aanwezig zijn op Franchising Belgium Day die op 25 oktober die zal doorgaan in de Cercle du Lac in Louvain-la-Neuve waar u de vertegenwoordigers van de franchiseformule kunt ontmoeten. Wilt u alvast meer weten over de franchiseformule van Vanden Borre Kitchen, klik dan hier.