Het franchisenetwerk van Leonidas in volle expansie!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Leonidas zet zijn ontwikkeling in België verder. Hieronder vindt u de nieuwste franchiseverkooppunten die in de eerste helft van 2018 zijn geopend en de franchisewinkels die in de komende maanden zullen worden geopend.

Nieuwe franchise van Leonidas in Grammont

Een gloednieuwe franchisewinkel van chocoladefabrikant Leonidas opende in april haar deuren in Grammont (Lessensestraat 7). De voormalige franchisewinkel, gelegen in de Grotestraat was enkele maanden eerder gesloten. Het nieuwe verkooppunt van 50 m² staat onder leiding van franchisenemer Robin De Wael.

Nieuwe franchise van Leonidas in Grimbergen

Een nieuwe franchisewinkel van Leonidas opende zijn deuren in de maand juni in Grimbergen. Het verkooppunt van 60 m² wordt geëxploiteerd door de franchisenemer Lut Vermeeren, die er vroeger een bakkerij uitbaatte.

De franchisewinkel van Leonidas in Hoeilaart verhuist

De franchisewinkel Leonidas in Hoeilaart verhuist naar 24 Gemeenteplein op een oppervlakte van 70 m². Eind augustus opent dit verkooppunt zijn deuren, uitgebaat door een nieuwe jonge franchisenemer, Charlotte Van Wachem.

Een nieuwe franchisewinkel van Leonidas in Elsene

Begin september opent een nieuwe Leonidas-winkel van 60 m² zijn deuren in de winkelstraat, Baljuwstraat in Brussel. Jerôme Lesplingard, een multifranchisenemer, zal dit nieuwe verkooppunt uitbaten. Hij exploiteert reeds twee Leonidas-winkels in Brussel, één niet ver van het Flageyplein in Elsene en één in de Froissartstraat in Etterbeek.

Een exclusief netwerk van franchisenemers

Het Leonidas-franchisenetwerk beschikt momenteel over 400 verkooppunten, waarvan 385 franchisenemers of meer dan 96%.

Leonidas is een effectief lid van de Belgische Franchise Federatie en engageert zich dan ook om de Europese Deontologische Erecode te respecteren. Het streeft naar een evenwichtige relatie tussen franchisegever en franchisenemer in een win-win-spirit.