Het franchisenetwerk van ixina heropent al zijn franchiseverkooppunten

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na light lockdown periode, is het moment aangebroken om je keuken in te richten om er nog beter van te kunnen genieten. Vanaf maandag 11 mei kunnen ixina-winkels opnieuw hun klanten verwelkomen. Na bijna twee maanden thuis te hebben doorgebracht, voor het merendeel van de mensen zelfs een flink aantal uren in hun keuken, is het tijd om na te denken over een nieuwe inrichting van deze ruimte.

Voor de gelegenheid stelt het ixina franchisenetwerk haar Batibouwcondities voor in mei, die oorspronkelijk gepland waren voor februari en maart. Uiteraard betekent heropening ook het invoeren van specifieke voorzorgsmaatregelen om klanten in staat te stellen in optimale hygiënische omstandigheden te kunnen winkelen.

De keuken, één van de belangrijkste ruimtes tijdens de light lockdown periode.

Voor de bereiding van brood, koekjes of een van de vele recepten die door gerenommeerde chef-koks worden voorgesteld, bleek uit een studie dat 49% van de mensen meer tijd besteedde aan het bereiden van gerechten in hun keuken. De keuken was ook de plek waar veel andere activiteiten plaatsvonden: klussen, telewerken, Skype-sessies met familieleden of zelfs het huiswerk van de kinderen.

Voor iedereen die in deze periode een grotere, meer functionele, mooiere, modernere of meer aangepaste keuken wenst, is het nu mogelijk om één van de 56 ixina-winkels te bezoeken en te vinden waar u naar op zoek bent. Het belangrijkste doel van ixina is om iedereen de vrijheid te geven om te leven zoals voordien en om hiervan te profiteren bij het uitvoeren van hun projecten.

Voor meer informatie om franchisenemer van ixina te worden, klik hier.